Alla inlägg under december 2008

Av Jenny Andersson - 18 december 2008 19:35

Har ni någonsin skådat nåt så vackert pepparkakshus man blir nästan tårögd, nej jag skämtade bara det blev inte så snyggt men vi hade kul iallafall.

Idag har William varit på dagis och lekt med sina kompisar, Ebba har varit med pappsen och jag har varit och klippt mig och färgat hår och bryn helt själv utan barn. Det var lyx och väldigt skönt.

Har även uträttat lite ärenden på stora stan Norberg man får ju passa på när man är på byn. Köpte bla majskrokar till Ebba som dem hade på konsum både hon och storebror gillade dem.

Sen köpte jag delar till ett pepparkakshus som vi fått ihop och pyntat. Johan och jag hjälptes åt att limma ihop sidorna och sen pyntade jag och William det. William tyckte det var ett gott pynt och var glad att det fanns godis på en torsdag.

Ikväll får vi se hur bönderna haft det på sin semester får se om dem håller ihop än.

Av Jenny Andersson - 18 december 2008 08:25

och min förmiddag för uppiffning. Helt själv får jag åka för William är på dagis och Johan kunde va hemma idag på förmiddagen och greja så han tar hand om Ebba, lyx. Det är bara att passa på att njuta nu :)

Man behöver lite egentid ibland så är det bara.

Av Jenny Andersson - 17 december 2008 22:33

Idag var det WIlliams tur att klippa sig :) han tycker det är jättekul att göra det men idag var han lite skeptisk.

Hans humör och känslor växlar en hel del nu. Ena stunden är han jätteglad och nästa stund blir han arg eller ledsen. Jag tror att det har med treårstrotsen att göra, det är mycket känslor. Men klippt blev han iallafall och blå färg fick han i håret och han var jätteglad och stolt att han gjort det. Det är tur att det jobbar så bra tjejer på Salong hår som peppar och leker med honom.

Kolla in bilden så ser ni hans blåa frisyr :)

 Ebba har varit med Johan på förmiddagen så jag och William kunde få lite egentid.

Efter klippningen åkte vi hem till mamma där William fick vara medans jag och Ebba var till mitt jobb och åt jultallrik, det var trevligt att va dit och träffa alla. Julklappsbyte var det också och jag fick en ljuslykta.

William och mormor dem hade fullt upp för dem hade bakat pepparkakor som var jättegoda.

Jag måste få skryta lite över barnen också för dem är så himla duktiga på kvällarna det går så jättebra att få dem att somna.

19.00 läser jag saga och efter det somnar dem bägge två i sina sängar (om inte Ebba somnat lite tidigare förstås) innan 19.30 men vi gör ju lika varje kväll så vi har liksom fått rutin på det hela, skönt att det funkar tycker jag.

Nu har bönderna gjort sina val på tv och serien som jag följt nu 3 kvällar är slut den var verkligen spännande in i det sista.

Bönderna gjorde nog bra val tror jag???

Nej nu ska jag gå och sova för imorgon är det en ny dag med dagis, klippning (för min del) och färgning och plockning av bryn.

Natti natt.

Av Jenny Andersson - 16 december 2008 22:17

Ikväll var det fortsättning på en väldigt bra serie på 4:an som började igår. Imorgon är det sista avsnittet längtar nästan efter att det ska bli imorgon kväll så jag kan titta på den igen och bonde söker fru förstås.

Jag tycker faktiskt att dem borde döpa om det programmet nu eftersom det inte är enbart fru dem söker om man säger så.

Dagen har varit lugn har plockat lite med tvätt och vilat lite emellan varven.

William har varit på dagis och verkar ha haft det jättekul.

Ebba har gjort dem gamla vanliga sysslorna,sovit, ätit, åkt gåstol,lekt i babygymet, gosat med mamma och pappa och skrattat åt storebror. Gud va hon tycker om honom så fort han kommer så blir hon glad och är hon ledsen så blir hon tyst när han kommer in i rummet.

Ebba har vänt sig från rygg till mage nu och även suttit med stöd i soffan själv.

Nej nu blir det sängen, natti natt

Av Jenny Andersson - 16 december 2008 10:40

Jag har varit sjuk och är väl lite än.

På Lördagkvällen började jag må jättedåligt och frös som sjutton och fick hög feber och så ont i kroppen så jag inte visste var jag skulle ta vägen.

Hela söndagen och måndagen låg jag och idag mår jag mycket bättre men känner mig matt.

Det måste va barnen som smittat mig. Idag skjutsade Johan William till dagis, Jag längtar efter mina kompisar sa han imorse han har ju inte varit där på över en vecka, hoppas det går bra för honom.

Ebba ligger och sover och jag ska passa på att ta mig en dusch nu.

Av Jenny Andersson - 13 december 2008 20:57

Bägge barnen sov till 7.30 imorse det var så skönt och min köra sambo gick upp med dem så jag fick sova vidare.

Idag på dan har vi inte gjort så mycket jag och William pysslade lite jag har gjort en skylt till William som han ska ha på dörren kanske eller så. När jag gjorde den där skylten till Ebba som sitter på Öppis så ville ju han ha en likadan så en sån har vi gjort idag. William gick helt igång med saxen och klippte som sjutton.

Nu ikväll har jag, Johan och Ebba varit hos Yvonne och Jarri på mat. Det var mycket trevligt. Tack så hemskt mycket hörni ;)

William han fick vara hos sin farfar och leka en stund och det tyckte han var så kul. Han har ju inte gjort nånting nu på så länge eftersom han varit sjuk.

Vi hörs imorgon, natti natti.

Av Jenny Andersson - 12 december 2008 22:23

Har sprungit upp och ner till Ebba nu hon är lite knölig, är täppt i lilla näsan.

Det är inte lätt å va liten. Hoppas hon somnar om nu.

Hon har börjat att ta nappen nu igen så det går ganska bra att lugna henne med den det är faktiskt skönt.

Nu har jag slutat amma helt och det har gått bra faktiskt jag trodde inte att det skulle gå så bra eftersom hon hade sånt behov av amningen men det har gått bra.

Jag är orolig över Johan som är ute och åker efter vägen, hoppas han kör försiktigt.

Nej nu får vi snart veta vem som vinner vi hörs sen.

Av Jenny Andersson - 12 december 2008 19:56

Se upp i backen.

Presentation

Omröstning

Om ni fick välja, Vilket är erat favoritmärke på barnkläder.
 Meandi
 Polarn & Pyret
 H&M
 Lindex
 Name it
 Något annat

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3 4 5
6
7
8 9 10 11 12 13
14
15
16 17 18
19
20 21
22 23 24
25
26
27
28
29
30 31
<<< December 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards